Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν πέθανε η μητέρα της γυναίκας

Στη δημοσιότητα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το σπίτι στη Λάρισα, όπου ζούσε κλεισμένη επί 42 χρόνια μια γυναίκα μαζί με την μητέρα της.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δημοσιευτεί περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά με βάση όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα φαίνεται να είχε σταματήσει το σχολείο από 9 ετών κι έκτοτε να ήταν κλεισμένη στο σπίτι της.

Το onlarissa.gr έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το συγκεκριμένο σπίτι στη Λάρισα, ενώ η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης πλέον γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης.

Επίσης, συγγενής της σημειώνει ότι γνώριζε για το περιστατικό και εκείνη και πολλοί συγγενείς που επισκέπτονταν την οικογένεια, όμως η μάνα δεν επέτρεπε σε κανέναν να πουν ή να κάνουν το παραμικρό.

Η συγγενής είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι που ζούσε ο κουνιάδος μου πριν 20 χρόνια το κορίτσι ήταν καλά αλλά όχι και πολύ, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς. Όμως αν είχε επαφή με κόσμο θα ήταν καλύτερα. Μετά τον θάνατο του κουνιάδου μου, το παιδί δεν έβγαινε καθόλου έξω. Είχα πει στην μητέρα της ότι θα την καταγγείλω, και πως έπρεπε να βγάλει το παιδί έξω, αλλά εκείνη με έβριζε μόλις της το έλεγα και με εκβίαζε. Το παιδί είχε πάει μόνο σε τρεις τάξεις σχολείο. Πήγαμε με την γειτόνισσα να το καταγγείλουμε κάποια στιγμή, η αστυνομία ήρθε αρκετές φορές εδώ, ήξερε για το περιστατικό. Όμως εκείνη με έβριζε. Μας έλεγε ότι το ίδιο το κορίτσι δεν ήθελε να βγει έξω και να έρθει σε επαφή με κόσμο».

newsbeast.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook