φωτο (ΓΙΕΝΑΝΤΑ/ΝΤΕΛΑΪ/EUROKINISSI)

Το θέατρο του παραλόγου βιώνουν πολίτες στο κέντρο των Χανίων που ζουν στο πετσί τους τη βραδύτητα και την αναποτελεσματικότητα κάποιων (όχι όλων) υπηρεσιών του δημοσίου.

Πολίτες που μένουν μόλις 100 και 150 μέτρα μακριά από τα ΕΛΤΑ στην Περίδου στο κέντρο των Χανίων, έλαβαν στα χέρια τους λογαριασμούς με καθυστέρηση ενός μήνα!

Όπως κατήγγειλαν στο flashnews.gr πήραν λογαριασμούς που ανέγραφαν ότι αν πληρώνονταν εγκαίρως μέχρι 9/6 οι καταναλωτές θα επωφελούνταν την έκπτωση έγκαιρης πληρωμής.

Δυστυχώς όμως για εκείνους οι λογαριασμοί έφτασαν μόλις σήμερα 22/6 στα σπίτια τους με αποτέλεσμα να χάνουν τη δυνατότητα να τους πληρώσουν εγκαίρως.

Μάλιστα όπως μας είπαν αυτό συνέβη σχεδόν σε όλη τη γειτονιά. Θυμίζουμε την ειρωνία, ότι οι άνθρωποι αυτοί μένουν λίγα βήματα μακριά από τα ΕΛΤΑ.

Όπως μας ανέφεραν μάλιστα, όταν επικοινώνησαν μάλιστα με το ταχυδρομείο στην Περίδου για να διαμαρτυρηθούν, πήραν την απάντηση ότι δεν έφταιγε το ταχυδρομείο.

Να σημειώσουμε ότι αυτό δε συμβαίνει με όλα τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ οπότε καλό θα ήταν να εξεταστεί αν είναι ο γυαλός στραβός ή κάποιοι αρμενίζουν στραβά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook