Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος “εορτάΖΩ και ψωνίΖΩ στο Ρέθυμνο” που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, για τον εορτασμό της Χριστουγεννιάτικης περιόδου 2011-2012.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \” μετά την συναυλία σε συνεργασία με τον “Μουσικό Καρπό” και την Θεατρική Παράσταση για τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σειρά είχαν το Χριστουγεννιάτικο party στο Δημοτικό Σχολείο της Γωνιάς, το party στην οδό Βάρδα Καλλέργη αλλά και η Δημιουργική Απασχόληση στο Κέντρο Νέων όπου οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να παίξουν, να δημιουργήσουν, να γράψουν τα γράμματά τους και να φτιάξουν τις Χριστουγεννιάτικες τους κάρτες, να μάθουν τα μυστικά της ζαχαροπλαστικής. Παράλληλα οι μασκότ “Mickey, Minnie, Donald, Sylvester και Tweety” παρέλασαν στους δρόμους της πόλης με κέφι και πολλή διασκέδαση για όλους.

Σειρά έχει η Αγία Γαλήνη Δήμου Αγίου Βασιλείου με Μεγάλη Γιορτή Ο μάγος ταχυδακτυλουργός ΤΟΝΥ χάρισε κέφι και θέαμα σε μικρούς και μεγάλους με πρόγραμμα συμμετοχής, μαζί με τον γελαστό τάρανδο για χορό και φωτογραφίες με τα παιδιά, κεράσματα, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Οι εκδηλώσεις όμως δεν σταματούν εδώ!!!!

\"\"

Συνεχίζουμε με δύο εκδηλώσεις την Παρασκευή 30/12/2011

1. Όλη η αγορά ένα party με βεγγαλικά, κεράσματα και πολλές πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

2. Γιορτή στο Αμάρι (Αποδούλου). Παράσταση Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους και μια γιορτή όπου τα παιδιά θα γευτούν την μαγεία του θεάτρου σκιών και οι μεγάλοι θα θυμηθούν τα παλιά. Μια εκδήλωση για όλα τα παιδιά της περιοχής σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο του χωριού.

Καθώς επίσης και δύο ακόμα το Σάββατο 31/12/2011

1. Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά. Μια πεντάωρη απασχόληση για τα παιδιά όσο οι γονείς ψωνίζουν στην αγορά. Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι Μαθήματα Μαγειρικής για τους νεαρούς και τις νεαρές chef με συνταγές για Χριστουγεννιάτικα γλυκά, μπισκότα κ.α. καθώς επίσης θα παρακολουθήσουν και μαθήματα κατασκευής Χειροποίητης κάρτας.

2. Παρέλαση στην πόλη. Αποχαιρετάμε τον παλιό χρόνο με χορό από μαζορέτες στην πόλη, με διάφορες ακροβατικές ασκήσεις και πειράγματα σε μια ανεπανάληπτη σε θέαμα παρέλαση στους δρόμους της αγοράς.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook