Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο από το απόγευμα στα δυτικά και νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στη νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη το βράδυ θα εκδηλωθούν καταιγίδες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –10 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο
θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος, όμως από το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις και τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικέ βροχές αρχικά στη δυτική Κρήτη και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα με πιθανότητα τη νύχτα για πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ και πρόσκαιρα 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook