Συνάντηση συνεργασίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρη Παπαδογιάννη με τον Δήμαρχο Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο τέλος της οδού Μουρνιών στα Χανιά και αντιμετωπίζουν προβλήματα προσβασιμότητας στις επιχειρήσεις τους το τελευταίο χρονικό διάστημα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23/6/2022, στα γραφεία του οργανισμού στην Αγυιά.

Στη συνάντηση αναζητήθηκαν πιθανές λύσεις στα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, από τις εν εξελίξει εργασίες, στον υπό κατασκευή δρόμο που θα συνδέει τον κόμβο των Μουρνιών, με την πόλη των Χανίων. Επίσης, έγινε συζήτηση, για μια σειρά από κυκλοφοριακές παρεμβάσεις, οι οποίες μπορούν να δρομολογηθούν – σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η προσβασιμότητα στο εν λόγω τμήμα του έργου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. κ. Γιώργος Αγαπάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, κ. Μιχάλης Καλογριδάκης, ο Ανάδοχος του Έργου, Προέδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» – κ. Γιώργος Συνατσάκης, επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες τόσο του Ο.Α.Κ. όσο και του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook