Πραγματικός “σάλος” στην τοπική κοινωνία έχει προκύψει με την υπόθεση παιδεραστίας στα Χανιά που έβγαλε την Πέμπτη (23/6) πρώτο στο “φως της δημοσιότητας” το Flashnews.gr.

Mια υπόθεση που εξελίχθηκε με γρήγορες διαδικασίες και αφού πρώτα προέκυψε ενδελεχής έρευνα της αστυνομίας και συντονισμένες κινήσεις της και εν συνεχεία, με γοργούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε το ανακριτικό κομμάτι της υπόθεσης.

Χτες το πρωί και αφού είχε συλληφθεί νωρίτερα, μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο 40χρονος πατέρας που φέρεται να έχει ασελγήσει και βιάσει τις δύο κόρες του, την μεγαλύτερη 14 ετών και τη μικρότερη σήμερα 9 ετών από τις ηλικίες των 7 ετών, αμφότερες. Και ενώ η πρώτη πληροφορία του Flashnews.gr ανέφερε ότι προτίθεται ο κατηγορούμενος να ζητήσει προθεσμία, ωστόσο εισαγγελέας και ανακρίτρια επίσπευσαν τις διαδικασίες, καθώς η υπόθεση ήταν (και αποδείχθηκε περίτρανα) υψίστης σημασίας και σοβαρότητας.

Νωρίς το μεσημέρι διατάχθηκε η προφυλάκιση του 40χρονου πατέρα, ο οποίος θα μεταφερθεί στις φυλακές Τρίπολης. Παρόλα αυτά κρατείται ακόμα στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων μέχρι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά για τη μεταφορά του στις συγκεκριμένες φυλακές όπου οδηγούνται κρατούμενοι με ανάλογο κατηγορητήριο.

Οι πληροφορίες του Flashnews.gr πάντως αναφέρουν ότι για την υπόθεση αυτή η έρευνα της αστυνομίας θα συνεχιστεί καθώς ενδέχεται να προκύψουν νέα συγκλονιστικά δεδομένα, τα οποία ενδεχομένως ακόμα να μην έχουν γίνει γνωστά. Ορισμένα εξ αυτών των δεδομένων είναι “εν γνώση” της αστυνομίας η οποία πάντως κινείται με απόλυτη προσοχή και με δεδομένο ότι στην οικογένεια του 40χρονου υπάρχουν και άλλα τρία ανήλικα παιδιά.

Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση αυτή έχει “κλονίσει” την τοπική κοινωνία και φυσικά αποτελεί ένα ακόμα δυσάρεστο περιστατικό παιδεραστίας, στην πιο (ενδεχομένως) σκληρή μορφή του, τουλάχιστον όπως καταγράφονται τα δεδομένα στην δικογραφία.

V.F.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook