Τα δύο κορίτσια από την Κρήτη (Χανιά και Ηράκλειο, αντίστοιχα) κατέλαβαν με την εθνική ομάδα την 8η θέση στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ο ΝΟΧ στην ενημέρωσή του αναφέρει τα εξής:

Την όγδοη θέση στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού στην προτελευταία συμμετοχή της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Με την Ιφιγένεια Κρομμυδάκη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να είναι ξανά μέλος του προγράμματος, η Εθνική μας είχε μια νέα πολύ καλή εμφάνιση στη Βουδαπέστη, δείχνοντας ξανά της αρετές της ως ομάδα.

Η Ελλάδα αγωνίστηκε συγκεκριμένα με τις Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου και Αντριάνα Μισίκεβιτς, οι οποίες εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους με την επωνυμία “Ικαρος” και βαθμολογήθηκαν με 88.1667 βαθμούς.

Το Σάββατο (25/6, 17:00), η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στον τελευταίο τελικό του προγράμματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης του παγκοσμίου, διεκδικώντας και πάλι το καλύτερο δυνατό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook