Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης επισκέφθηκε σήμερα  τις Δικαστικές Φυλακές Χανίων καθώς και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Νόσου Alzheimer προκειμένου να δώσει τις ευχές του εν όψει των εορτών.

Στις Δικαστικές Φυλακές Χανίων, ο Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε δώρα στους κρατουμένους, συναντήθηκε με τον Δ/ντή κ. Κλαπάκη  και μέλη του προσωπικού και ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν, όπως είναι η χωρητικότητα των φυλακών, η παλαιότητα του κτιρίου, η κατάργηση του τμήματος Μεταγωγών στα Χανιά και η μεταφορά του στο Ηράκλειο, γεγονός το οποίο δημιουργεί προβλήματα τόσο στο προσωπικό όσο και στους κρατούμενους.

Στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Νόσου Alzheimer, ο κ. Βουλγαράκης αντάλλαξε δώρα με τους ηλικιωμένους, συζήτησε μαζί τους καθώς  και με το προσωπικό και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του κέντρου κ. Νικολακάκη και την επιστημονικά υπεύθυνη κ. Τζανακάκη για τη λειτουργία και την πορεία του.

Ο κ. Βουλγαράκης επεσήμανε ότι με το νέο ΕΣΠΑ – το οποίο περιλαμβάνει και δράσεις που αφορούν δημιουργία δομών ημιαυτόνομης διαβίωσης, υποστήριξης και φιλοξενίας ατόμων με Αλτσχάιμερ, γέροντες (ΚΗΦΗ) κ.λ.π. – υπάρχει η δυνατότητα ένταξης του Κέντρου Αλτσχάιμερ Χανίων προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που προσφέρει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook