Μπορεί το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο να ανέβασε ρολά πριν από λίγες μέρες, ωστόσο φαίνεται πως το μόνο που θα βλέπει είναι οι πλάτες των κατοίκων του νησιού, όσο εκείνοι το προσπερνούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για revenge porn παρουσιαστής, έφτασε στο νησί των Σποράδων με το πλοίο την περασμένη Τετάρτη.

Αμέσως ξεκίνησε την προετοιμασία του χώρου και τις προμήθειες, προκειμένου μαζί με τη σύζυγό του να ξεκινήσουν για τη φετινή τουριστική περίοδο τη λειτουργία του μπαρ, που βρίσκεται στη χώρα του νησιού.

Άνοιξε τις πόρτες του

Το μαγαζί άνοιξε τις πόρτες του προχθές το βράδυ και υποδέχθηκε τους πρώτους τουρίστες που κάνουν τη βόλτα τους στην όμορφη Αλόννησο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr, μετά τις αποκαλύψεις και το ροζ σκάνδαλο που συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε την απομάκρυνσή του από το «Ράδιο Αρβύλα», οι κάτοικοι του νησιού τον έχουν απομονώσει και δεν επισκέπτονται πλέον το κατάστημά του.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους αυτή έπαιξε το γεγονός ότι μία από τις καταγγέλλουσες κατάγεται και διαμένει στην Αλόννησο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook