Μια ξεχωριστή κρητική βραδιά πραγματοποιήθηκε στην Αγία Μαγδαληνή στην Χαλέπα και την οποία διοργάνωσε το “Κύτταρο Χαλέπας”.

Μια εκδήλωση αλληλεγγύης, προσφοράς και συλλογικότητα, για την ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης.

Η ανακοίνωση του Κύτταρου Χαλέπας:

Τα μέλη του Δ.Σ του ΄΄ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΧΑΛΕΠΑΣ΄΄ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς την συλλογικότητα  «ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ», που διοργάνωσαν μια ξεχωριστή  κρητική βραδιά ,κάτω από τα αστέρια στον όμορφο κήπο της Αγίας Μαγδαληνής, με καλό φαγητό, ποτό, μουσική, κέφι , χορό, που τα έσοδα της δόθηκαν στο Σύλλογό μας, για ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης.
Οι ΄΄ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ΄΄, η δυνατή αυτή ομάδα γυναικών της Χαλέπας  έδωσε σε όλους μας ένα δυνατό μάθημα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ,ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Σχεδίασαν τα πάντα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ,βρήκαν χορηγούς  από επιχειρηματίες της πόλης μας ,που πάντα είναι στο πλευρό μας και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.
Ο Κήπος παραχωρήθηκε,   για την εκδήλωση, από τον Δήμο Χανίων , ο οποίος φρόντισε να είναι καθαρός και ευπαρουσίαστος. Ο Ιερέας του Ναού, πατήρ Νικόλαος Πατσουράκης έδωσε  τους βοηθητικούς χώρους και οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε. Οι «ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ» που μαγείρεψαν  τα νοστιμότατα εδέσματα,  και επέστρεψαν το χώρο που φιλοξένησε την εκδήλωση τους, καθαρό και φροντισμένο .
Την ψυχαγωγία της εκδήλωσης ανέλαβε  τετραμελής ορχήστρα με τους: Γιώργο Τριανταφύλλου λύρα,Μανώλη Χρυσοχεράκη λαγούτο,Μανώλης Τσιρλιάγκος κιθάρα,Σωτήρης Καριοφίλης μπάσο που ξεσήκωσε τους καλεσμένους.
Τέλος, μεγάλη είναι η ευγνωμοσύνη και η χαρά μας ,για τους εκατοντάδες ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας ,που για άλλη μια φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους ή που προμηθεύτηκαν προσκλήσεις μόνο για στήριξη, βάζοντας τη δική τους ξεχωριστή και μοναδική πινελιά στη επιτυχία της βραδιάς.Μιας βραδιάς  ΄΄ΑΓΑΠΗΣ΄ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.Γιατί όπου υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη υπάρχει και η ΕΛΠΙΔΑ και η ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσει το ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ το έργο του.
Όσο υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ, που την  αγάπη τους την κάνουν  βοήθεια για  τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που πάσχει , τόσο και το ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ θα συνεχίσει την καταξιωμένη πορεία του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook