Μαθητές που πέτυχαν το στόχο τους και διακρίθηκαν μιλούν για τα συστατικά της επιτυχίας τους:

ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: 19180 μόρια

“Τα μαθηματικά ήταν αρκετά βατά για καλά διαβασμένους μαθητές. Τα μαθήματα ειδικότητας ήταν εξίσου ευκολά. Η έκθεση ήταν λίγο πιο δύσκολη από τα υπόλοιπα μαθήματα. Με συστηματική και μεθοδική προσπάθεια κατάφερα να πέτυχω τον στόχο μου.”

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: 19130 μόρια

“Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο Διακρότημα Ηρακλείου για την άμεση συμβολή του στην επιτυχία μου στις εξετάσεις. Ιδιαίτερα τους καθηγητές μου (Νίκη Κάκκου, Γεωργία Μακράκη και Γιάννη Σταυρακάκη) αλλά και τη Διεύθυνση του φροντιστηρίου. Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στήριξε με απόλυτη υπομονή και ψυχραιμία!”

ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ: 17095 μόρια

“Ήταν μια δύσκολη χρονιά, είχε τα σκαμπανεβάσματα της, είχε αρκετές δυσκολίες αλλά τελικά τα κατάφερα. Οι καθηγητές μου ήταν εξαιρετικοί και ήταν διπλά μου κάθε στιγμή σε ό,τι χρειαζόμουν, όποια απορία είχα μου την έλυναν και την καταλάβαινα αμέσως και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια που μου δώσανε.”

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ: 17700 μόρια

“Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους καθηγητές και συμμαθητές, που μου έκαναν την φετινή χρονιά πιο εύκολη και ευχάριστη, είμαι πολύ ευχαριστημένη και χαρούμενη που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου και τους είχα συνοδοιπόρους μου σ αυτό το δύσκολο ταξίδι.”

ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΝΑ: 16660 μόρια
“Ήταν μια αρκετά περίεργη χρόνια με πολλές δυσκολίες για εμάς τους μαθητές, όμως με τη στήριξη των δικών μας ανθρώπων και των καθηγητών μας καταφέραμε να φτάσουμε στο τέλος σημειώνοντας ο καθένας τη δική του επιτυχία και ανοίγοντας νέες πόρτες για το μέλλον.”

ΜΑΝΟΥΚΑΚΗ ΧΡΥΣΑ: 16600 μόρια

“Επιμονή, υπομονή και αμέριστη δουλειά τόσο από εμένα όσο και από τους καθηγητές μου με οδήγησαν σε ένα ευχάριστο τέλος αυτής της δύσκολης χρονιάς. Ευχαριστώ πολύ!”

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΕΛΗΣ: 15710 μόρια

“Φέτος στις πανελλήνιες πιστεύω τα πήγα αρκετά καλά σε σχέση με τη προσπάθεια που κατέβαλα. Αυτό που με δυσκόλεψε φέτος ήταν περισσότερο το διάβασμα που χρειαζόταν διότι δεν ήμουν συνηθισμένος από προηγούμενες χρονιές αλλά με τη βοήθεια των καθηγητών το δούλεψα και τελικά κατάφερα να γράψω αρκετά για να περάσω στη σχολή που θέλω.”

ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ :

“‘Οσον αφορά την δυσκολία, δεν μπορώ να αναφερθώ μιας και είναι υποκειμενική. Έχοντας όμως άρτια καθοδήγηση από τα φροντιστήρια Διακρότημα και μόνιμο κίνητρο τον στόχο μου, κατάφερα να φέρω εις πέρας την δοκιμασία αυτή με πολύ καλά αποτελέσματα.”

ΓΟΥΡΝΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ: 15175 μόρια

“Η φετινή χρονιά ήταν σχετικά δύσκολη λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούσαν αλλά χάρη στην στήριξη της οικογένειας μου και των καθηγητών του φροντιστηρίου Διακρότημα, οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα στους μαθητές τους, κατάφερα να επιτύχω το στόχο μου.”

ΜΠΑΛΛΑ ΣΟΦΙΑ: 15630 μόρια

“Μια δύσκολη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα για όλους τους μαθητές έφτασε στο τέλος της. Ο τελευταίος χρόνος ήταν καθοριστικός για όλους. Μέσα από τη διαδικασία των Πανελληνίων καλούμαστε να πάρουμε μια απόφαση για το μελλοντικό μας επάγγελμα. Ελπίζω όλοι οι μαθητές να κατάφεραν το στόχο τους και να μπορέσουν να βγάλουν εις πέρας την σχολή που επέλεξαν. Αν με ρωτάτε προσωπικά είμαι ευχαριστημένη με την επίδοση μου καθώς πιάνω την σχολή που έχω επιλέξει. Χαίρομαι πολύ για μένα και που κατάφερα να βγάλω ασπροπρόσωπους τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό . Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook