Ένα ζευγάρι από το Ρέθυμνο περίμενε, εναγωνίως, τη γέννηση του παιδιού τους, ωστόσο παρουσιάστηκε πρόβλημα στην κύηση. Το πρόβλημα διαπιστώθηκε από τον γυναικολόγο της οικογένειας στο Ρέθυμνο ο οποίος είπε στο ζευγάρι ότι απαιτείται άμεση διακομιδή της συζύγου σε κλινική στα Χανιά.

Τα πάντα κρέμονταν σε μια κλωστή τη στιγμή που λόγω και της έντονης κυκλοφοριακής κίνησης στον ΒΟΑΚ (τουριστική περίοδος γαρ) έπρεπε να γίνουν οι απαιτούμενες κινήσεις από την αστυνομία για να φτάσει άμεσα η έγκυος γυναίκα στα Χανιά.

Με τη συνδρομή όμως του τμήματος τροχαίας ΒΟΑΚ και της ομάδας ΔΙΑΣ στα Χανιά, η γυναίκα έφτασε σε “χρόνο-ρεκόρ” στην κλινική γεννώντας ένα πανέμορφο μωράκι που χαίρει άκρας υγείας!

Η ανακοίνωση της ευτυχούς οικογένειας του Άγγελου και της Σοφίας Μαυρογιαννάκη αναφέρεται, μέσω του Flashnews.gr, στην περιπέτεια τους που, ευτυχώς, είχε αίσιο τέλος:

“Πριν από λίγες ημέρες, την Τετάρτη 22/6/22 και ώρα 8:00 μ.μ χρειάστηκε να γίνει άμεση διακομιδή της συζύγου μου Σοφίας σε κλινική στα Χανιά, γιατί διαπιστώθηκε από το γιατρό μας Γιώργο Σταθουδάκη, ότι οι παλμοί του μωρού που κυοφορούσε έπεφταν επικίνδυνα και κινδύνευε η ζωή του. Χρειάστηκε η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ και της ομάδας ΔΙΑΣ Χανίων, για την ασφαλή και γρήγορη διακομιδή μας. Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια αρχικά το γιατρό μας Γιώργο Σταθουδάκη και την ομάδα του για την σωστή και έγκαιρη πρόβλεψη της κατάστασης, τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας ΒΟΑΚ και της ομάδας ΔΙΑΣ Χανίων για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή τους. Πραγματικά δεν μπορούμε να φανταστούμε ποια θα ήταν η έκβαση της κατάστασης χωρίς τη δική τους συμβολή. Με τη βοήθεια τους έχουμε αυτή τη στιγμή στην αγκαλιά μας το μωράκι μας και χαίρει άκρας υγείας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook