Το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό τρέχει για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν ζήσει την πιο όμορφη στιγμή της κοινής του ζωής που πρόκειται να ζήσει στις 9 Ιουλίου στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Εφραίμ, στον οικισμό Φαλάσαρνα Κισάμου.

Εκείνη την ημέρα το ερωτευμένο ζευγάρι θα έχει κοντά του τους συγγενείς και τους φίλους του, με τους οποίους επιθυμεί να μοιραστεί τη χαρά του. Πρώτος και καλύτερος θα είναι εκεί ο πατέρας της μέλλουσας νύφης, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος θα την συνοδεύσει στην εκκλησία, παραδίνοντάς τη στο γαμπρό.

Μέχρι τότε απομένουν μόλις δέκα μέρες και φυσικά οι μελλόνυμφοι έχουν ήδη μπει σε εοερταστικό mood καθώς τόσο για την όμορφη Κόνι όσο και για τον γοητευτικό Μάριο ο γάμος τους αποτελεί μία γιορτή του έρωτά τους που κρατάει εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα απαθανάτισε τους δύο ερωτευμένους χθες το βράδυ σε τρελά κέφια στο Teatro να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και να γλεντούν με την ψυχή τους καθώς σύντομα θα αποχαιρετήσουν για πάντα την εργένικη ζωή.

Μάλιστα η Κόνι έδειξε να… ξεσαλώνει, με τον Μάριο στο πλευρό της να την καμαρώνει και να χαίρεται και εκείνος που έχει μία τόσο όμορφη γυναίκα στο πλάι του.

neoiorizontes.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook