Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο μικρός Πέτρος Αντωνόπουλος, δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη την υπόλοιπη Ελλάδα και μία απόδειξη αυτού είναι ότι το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011 θα γίνει αγώνας για την ενίσχυση της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων και στην Αρκαδία.

Την πρωτοβουλία έχει αναλάβει το arcadia-sports.gr, με το παιχνίδι να γίνεται στις 15.00 στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, τη φανέλα του οποίου είχε φορέσει στο παρελθόν ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

Αναλυτικά το σχετικό κείμενο που υπάρχει στο σάιτ της Αρκαδίας:

«Υπάρχουν μέρες, όπως αυτές οι λαμπερές, γιορτινές που διανύουμε, οι οποίες μοιάζουν λίγο διαφορετικές, λίγο πιο ανθρώπινες… Είναι τότε που σταματάμε να τρέχουμε πίσω από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις μας, κοντοστεκόμαστε για λίγα λεπτά και αφουγκραζόμαστε το πρόβλημα, τη δυστυχία του άλλου… Έχουμε διάθεση να βοηθήσουμε;

Εδώ και 10 μέρες, το τηλέφωνό μου χτυπούσε ασταμάτητα! Φίλοι, γνωστοί, πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι, με καλούσαν για τον ίδιο λόγο. Χωρίς να έχουν μιλήσει μεταξύ τους, λες είχε δοθεί το σύνθημα από μια αόρατη δύναμη. Όλοι, εξέφραζαν την ίδια αγωνία: \”Να βοηθήσουμε το Γιώργο\”!!!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Γιώργος Αντωνόπουλος (πλέον στον Α.Ο. Χανιά), ανεβαίνει εδώ και πολύ καιρό έναν Γολγοθά.
Με αξιοπρέπεια, με θάρρος, προσπαθεί να σώσει τη ζωή του γιού του. Ο μικρός Πέτρος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πριν καν ζήσει ξέγνοιαστα, παλεύει, με έπαθλο αυτό που ορισμένοι από εμάς θεωρούμε αυτονόητο για τον εαυτό μας και τις οικογένειές μας: Τη ζωή του…

Το arcadia-sports πήρε την πρωτοβουλία και ανέλαβε τη διοργάνωση ενός αγώνα αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το μικρό Πέτρο Αντωνόπουλο.
Έναν αγώνα, στον οποίο ολόκληρη η ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) Αρκαδία, είναι προσκεκλημένη. Για να μετρήσουμε όλοι μας, το πόσο άνθρωποι είμαστε, δίνοντας έστω ένα ευρώ από το υστέρημά μας…

Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011 στις 15:00, δίνουμε όλοι μας το \”παρών\” στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Αστέρα!
Για να σταθούμε δίπλα στο Γιώργο Αντωνόπουλο και την οικογένειά του και να τους ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είναι μόνοι…

Ενημερώνουμε παράλληλα ότι όποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό
, που αντιστοιχεί στο ονοματεπώνυμο \”Γιώργος Αντωνόπουλος\”, το ποσό που επιθυμεί:

5220-040753-786 στην Τράπεζα Πειραιώς».

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook