Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος φαίνεται να μην αισθάνθηκε καλά εμφανίζοντας συπτώματα κορονοϊού που ανησύχησαν τους γιατρούς και μάλιστα κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του από την Πάτμο στην Κρήτηκαι συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ.

Η ολονύχτια επιχείρηση της ΠΑ ξεκίνησε την Παρασκευή, περίπου στις 12 τα μεσάνυκτα όταν η γιατρός του Κέντρου Υγείας Πάτμου ενημέρωσε το ΕΚΑΒ ότι ασθενής που παραθέριζε στο νησί αισθανόταν έντονη αδιαθεσία, συνεπεία λοίμωξης του αναπνευστικού (Covid-19).

Αμέσως κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός με όλα τα απαραίτητα ειδικά προστατευτικά μέσα για τη φροντίδα του ασθενούς και την αεροδιακομιδή του, αρχικά με ελικόπτερο Super Puma που κατευθύνθηκε προς το ελικοδρόμιο της Πάτμου και αμέσως μετά στο αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Μετά την άφιξη στη Ρόδο, ασθενής, ιατρός και διασώστες του ΕΚΑΒ μετεπιβιβάσθηκαν σε αεροσκάφος C-130. Αυτή την ώρα ο 71χρονος ασθενής Ευάγγελος Αντώναρος υποβάλλεται σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα συμπτώματα που εμφανίζει ταιριάζουν με αυτά του κορονοϊού, για να αντιμετωπιστεί άμεσα η ενεργή λοίμωξη.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι τελικά είναι θετικός στον κορονοϊό.

dikaiologhtika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook