Το τέλος του πρώτου κύκλου αναμένεται συγκλονιστικό και όλοι κινδυνεύουν. Ένας γάμος κι ένας θάνατος έρχονται που θα σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους. Σε όλες αυτές τις καταιγιστικές εξελίξεις στο «Σασμό», παρόν θα είναι ο παπά-Μιχάλης, ο οποίος φαίνεται πως θα αναλάβει ενεργό δράση στη δεύτερη σεζόν.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μιχάλης Αεράκης παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη Μαρία Ανδρέου, όπου αποκάλυψε ποιος θα είναι ρόλος του σε όλα όσα θα ακολουθήσουν στον επόμενο κύκλο.

«Ο παπάς είναι ο σοφός του χωριού. Δεν είναι ο ιερέας που προσπαθεί απλώς να διεκπεραιώσει τις εκκλησιαστικές του υποχρεώσεις. Το λειτούργημα του θα έλεγα ότι ξεκινά εκτός εκκλησίας. Μέλημα του είναι να μονιάσει τους συγχωριανούς του και να μη μεγαλώσει η έχθρα μεταξύ τους. Στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει αυτή η βεντέτα μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων. Επειδή είναι έντιμος και ακέραιος άνθρωπος, αντιλαμβάνεται κάθε φορά ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο και δεν διστάζει να μπει στη μέση και να το πει ευθαρσώς. Γι’ αυτό και τον εμπιστεύονται όλοι», τονίζει ο ηθοποιός για τον ρόλο του.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook