Η μητέρα της και ο πατριός της μετέφεραν τα πράγματά της μέσα σε κούτες

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου προετοιμάζεται για να δώσει την ανωμοτί κατάθεσή της ως η μοναδική ύποπτος για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και της Ίριδας η οικογένειά της το Σάββατο (2/7) άδειασε το σπίτι όπου κατοικούσε η 33χρονη στην Πάτρα.

Όπως μετέδωσε το Mega από νωρίς το πρωινό του Σαββάτου η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο μετέβησαν στην Μπιζανίου 27 με σκοπό να «κλείσουν» το σπίτι.

Όποια αντικείμενα η μητέρα και ο πατριός της 33χρονης θεωρούν πως πρέπει να μεταφερθούν τα βάζουν σε κούτες, ώστε εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα να φύγουν από σπίτι, ενώ ακόμη και παιχνίδια των τριών παιδιών μεταφέρονται με μαύρες σακούλες στους κάδους απορριμμάτων.

Η απόφαση αυτή της οικογένειας κατά τις ίδιες πληροφορίες είναι σε πλήρη συμφωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου, δεδομένου ότι πλέον το σπίτι δεν κατοικείται και κάποια πράγματα που υπάρχουν θεωρούνται χρήσιμα και θα μεταφερθούν σε άλλο σπίτι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι και μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον περασμένο Απρίλιο, συγγενικό του πρόσωπο είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας και είχε πάρει μόνο το ημίαιμο λαμπραντόρ, που ήταν δικό του.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook