Το newsit.gr παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνθρωπος που την χτύπησε είναι ο τραγουδιστής.

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της. Στη συνέχεια, την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο…

Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος το Σάββατο, με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του.

Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» είπε μεταξύ άλλων ότι ο τραγουδιστής «είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας».

Η ίδια είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά. «Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά» περιγράφει. Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία, όπου μένει τον τελευταίο ένα χρόνο…

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook