Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αφεθεί ελεύθερος από το πρωί του Σαββάτου με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει με την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Το newsit.gr μετά το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως και δείχνει την γυναίκα να έχει πέσει θύμα βιαιοπραγίας φέρνει στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία ντοκουμέντο με το πρόσωπο της πρώην συντρόφου του τραγουδιστή χτυπημένο.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr η γυναίκα φαίνεται να έχει σημάδια από χτυπήματα κάτω από τα μάτια και στα χείλη της.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που η πρώην σύντροφός του πέφτει θύμα βιαιοπραγίας

Το newsit.gr παρουσιάζει ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνθρωπος που την χτύπησε είναι ο τραγουδιστής

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από ένα προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της. Στη συνέχεια, την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο…

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook