Με αίμα βάφτηκαν οι δρόμοι της Κρήτης το μεσημέρι της Κυριακής 4 Ιουλίου στα Τοπόλια του Δήμου Κισσάμου.

Μια κοπέλα 15 ετών και ένας νεαρός άντρας 23 ετών έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο ενώ ακόμα μια κοπέλα 23 ετών δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής γύρω στις 4 όταν δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα στο οποίο επέβαιναν 4 νέοι έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και έπειτα συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Από τη μοιραία σύγκρουση ο 23χρονος οδηγός του οχήματος έχασε τη ζωή του ενώ μια 15χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Παράλληλα ακόμα μια κοπέλα 23 ετών βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Από το τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκε ακόμα ένας νεαρός, 17 ετών, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στο σημείο της τραγωδίας είχαν μεταβεί 3 ασθενοφόρα για να μεταφέρουν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Παράλληλα κινητοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία Κισσάμου που βρέθηκε στο σημείο με 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών. Τέλος στο σημείο του δυστυχήματος βρέθηκε η αστυνομία για ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία

Τρεις τραυματίες στη ΜΕΘ μετά από τροχαία

Το τροχαίο δυστύχημα στα Τοπόλια είναι το τρίτο σοβαρό τροχαίο που συμβαίνει μέσα σε λίγες μέρες. Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων βρίσκονται ακόμα οι δυο νέοι από το τροχαίο ατύχημα που συνέβη στο Σκινέ στις 24 Ιουνίου. Ακόμη στη ΜΕΘ νοσηλεύεται και ο 37χρονος που ακρωτηριάστηκε μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στις 18 Ιουνίου στο Καλαμάκι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook