Την Πέμπτη 30/6/2022 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης «Κατασκευή Ιστοσελίδας» που οργάνωσε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κισσάμου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας (Γ.Γ. Επαγγ.. Εκπ., Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας) και το Ι.Νε.Δι.Βι.Μ. στο στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Έχουν επίσης ολοκληρωθεί τα τμήματα «Αγγλικά για το χώρο εργασίας», «Ελληνικό Αλφαβητικό σύστημα» ενώ συνεχίζεται το τμήμα Ιταλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2).

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα παρακάτω αντικείμενα.:

ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθήματα Γαλλικών, Γερμανικών Ιταλικών, Ισπανικών και Ρωσικών για τον Τουρισμό,
Βασικά Αλβανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά,

ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ή ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ

Βασικά Αγγλικά, Αγγλικά για το χώρο εργασίας (Α2-Β1), Αγγλικά για τον Τουρισμό, Δημιουργία Ιστοσελίδας, Ελληνικό Αλφαβητικό Σύστημα, Βελτιώνω την ορθογραφία μου, , Ιστορία της Τέχνης, Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών, Χρηματοδοτικά προγράμματα/ εργαλεία που βρίσκονται σε ισχύ για αγροτικές δραστηριότητες, Κατανοώ το φορολογικό σύστημα και φτιάχνω την φορολογική μου δήλωση.

ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ με θέματα

«Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος» και «Εργαστήριο κατασκευής παραδοσιακών οργάνων» .
Υπολογιστικά φύλλα-παρουσιάσεις, Επεξεργασία κειμένου-διαδίκτυο
(Τα υλικά επιβαρύνουν τους επιμορφωνόμενους)

Η διαδικασία είναι δυναμική. Με την συμπλήρωση 16-20 εγγραφών προγραμματίζεται η έναρξή τους.

Το έγγραφο των αιτήσεων είναι αναρτημένο στο site του Δήμου Κισσάμου www.kissamos.gr (νέα-ανακοινώσεις) και υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στο mail: [email protected]

Πληροφορίες: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμου Κισσάμου: Τηλ. : 2822340239 Μαρία Κουφάκη
Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου Τηλ: 2822031989 & 2822083105 Πευκιανάκη Χρυσή

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook