Μήνυμα έστειλε ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος με αφορμή το τραγικό συμβάν της απώλειας δυο νέων παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα στην Κίσαμο.

Ο Μητροπολίτης στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με συντριβή καρδίας δεχθήκαμε το άκουσμα απώλειας της ζωής νέων παιδιών του τόπου μας, με τρόπο βίαιο και τραγικό. Λυπούμεθα βαθύτατα δια το γεγονός και εκφράζουμε όλη μας την συμπάθεια και στήριξη προς τις οικογένειες των παιδιών αυτών που, τόσο ξαφνικά και απότομα, στερήθηκαν την φυσική παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων.

Αβάστακτος ο πόνος, βαρύς ο σταυρός, μεγάλος ο γολγοθάς, ανείπωτη η οδύνη.

Συνοδοιπόροι και συγκυρηναίοι σε αυτό τους το άφωτο μονοπάτι της ζωής. Βάλσαμο και παρηγοριά για όποιον πιστεύει πως ο θάνατος είναι κοίμηση και ο αποχωρισμός πρόσκαιρος. Με την ευχή ο τόπος μας και οι άνθρωποι του, ο κόσμος όλος, να μην βιώνουν τέτοιες οδύνες βίαιου αποχωρισμού, καλούμε όλους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα τους νέους, να χαίρονται την ζωή, ως δώρο Θεού να ζουν την κάθε μέρα και ώρα της ζωής τους και να μην αφήνουν, να μην επιτρέπουν κανένα κίνδυνο και καμιά πρόκληση να γίνεται αιτία πόνου, οδύνης, θλίψης και σπαραγμού. Οι αληθινές χαρές και η ομορφιά της ζωής κρύβονται στα απλά, τα καθημερινά, τα ανθρώπινα.

Καλή δύναμη και πολλές υπομονές στις οικογένειες των παιδιών και σε όποιον ο πόνος και η οδύνη κτυπά την πόρτα της ζωής».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook