Τέλος στη ζωή του με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο έδωσε μέσα στο σπίτι του στο Μακροχώρι Ημαθίας ένας 35χρονος.

Η ιστορία του είναι θλιβερή καθώς ο άνδρας που αυτοκτόνησε ήταν ένας από τους μαθητές που διασώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών στις 13 Απριλίου του 2003.

Σύμφωνα με το thestival.gr ήταν ο ένας από τους τέσσερις μαθητές που μετά το δυστύχημα νοσηλεύτηκαν στην εντατική. O 35χρονος ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραγικό θάνατο που είχαν 21 μαθητές και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η τραγωδία στα Τέμπη

Απόγευμα Κυριακής 13 Απριλίου 2003, ένα λεωφορείο με μαθητές της πρώτης Λυκείου επέστρεφε στο Μακροχώρι Ημαθίας από εκδρομή στην Αθήνα.

Από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών ο οδηγός ενός φορτηγού, που μετέφερε νοβοπάν από τον Προβατώνα Έβρου στην Αθήνα, χάνει τον έλεγχο και συγκρούεται πλαγιομετωπικά με το λεωφορείο στο 388ο χιλιόμετρο στην εθνική οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

Από τη σύγκρουση 21 μαθητές βρίσκουν τραγικό θάνατο ενώ άλλοι 9 τραυματίστηκαν σοβαρά. Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο έκαναν πάνω από δύο ώρες να απεγκλωβίσουν νεκρούς και τραυματίες, ενώ οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος σόκαραν το πανελλήνιο καθώς τα νοβοπάν έκοψαν στα δύο το πούλμαν.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook