Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να έχει άμεση σχέση και επιρροή μερικές φορές στον χώρο της μόδας, αλλά όταν ήταν στις «Spice Girls», δεν τα κατάφερνε και τόσο καλά με το στυλ της, σύμφωνα με την κόρη της Χάρπερ

Πιο αναλυτικά, η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, ότι η 10χρονη Χάρπερ, το ένα από τα παιδιά της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, σχολίασε με αυστηρότητα το στύλ της, όταν ήταν μέλος του μουσικού γκρουπ. Όπως είπε η σχεδιάστρια μόδας, η κόρη της είχε χαρακτηρίσει τις φούστες που η ίδια φορούσε στα ’90s, «ανάρμοστες».

«Δεν είναι από τα παιδιά που θα φορέσουν φουλ μακιγιάζ και κροπ τοπ μπλουζάκια. Για την ακρίβεια μου είπε πρόσφατα: “Μανούλα, έχω δει φωτογραφίες σου όταν ήσουν στις Spice Girls και οι φούστες σου ήταν απλά ανάρμοστες. Ήταν πάρα πολύ κοντές», δήλωσε η Μπέκαμ για το σχόλιο της κόρης της, με αφορμή τις δημόσιες εμφανίσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, όταν ήταν τραγουδίστρια.

Στην πορεία της συνέντευξης, η ίδια αποκάλυψε ότι ούτε ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, την υποστήριξε, λέγοντας με χιούμορ πως συμφωνεί με τη Χάρπερ. «Ήταν πάρα πολύ κοντές», φαίνεται να είπε και ο πρώην ποδοσφαιριστής. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η Χάρπερ τόνισε πως δεν πρόκειται να φορέσει η ίδια στο μέλλον τέτοιες φούτες.

Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να μην επιστρέψει ξανά στο στυλ του παρελθόντος και συγκεκριμένα εκείνης της εποχής, ωστόσο, είχε την ανάγκη μετά την καραντίνα να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη, «για αρκετά χρόνια, όσο περισσότερο χρόνο περνούσα, δουλεύοντας στη μόδα, τόσα περισσότερα ρούχα φορούσα και κατέληγα να είμαι θαμμένη κάτω από αυτές τις fashion στρώσεις. Έτσι πέρσι, όταν ήμουν στο Μαϊάμι και ξεκίνησα να βγαίνω ξανά έξω, μετά τον κορονοϊό, ήθελα μία αλλαγή. Ήθελα να νιώθω ξανά σέξι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η Μπέκαμ έχει αλλάξει πολλές από τις απόψεις και τις τάσεις που ακολουθούσε στο παρελθόν. Πρόσφατα, αποκάλυψε ότι το αδύνατο σώμα είναι παλιομοδίτικο. «Είναι παλιομοδίτικο να θες να είσαι πραγματικά αδύνατη. Νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα θέλουν να είναι υγιείς και καμπυλωτές», είχε πει χαρακτηριστικά, θέτωντας στη συνέχεια ένα ρητορικό ερώτημα: «Κάθε γυναίκα θέλει όμορφα, στρογγυλά και καμπυλωτά οπίσθια, σωστά;».

Ακόμη, εξέφρασε τον θαυμασμό της για τις «ζουμερές και γεμάτες αυτοπεποίθηση γυναίκες», με τις οποίες συναναστρέφονται τα παιδιά της. Σχετικά με αυτό, είχε τονίσει ότι: «Είναι πάρα πολλές οι ζουμερές γυναίκες στο Μαιάμι και περπατούν στην παραλία με ελάχιστα ρούχα και μοιάζουν υπέροχες. Δείχνουν το σώμα τους με αυτοπεποίθηση. Ως μητέρα, λατρεύω το γεγονός ότι η Χάρπερ περιβάλλεται από γυναίκες που απολαμβάνουν τις καμπύλες τους», ενώ παραδέχτηκε, ότι η ίδια πλέον κάνει βάρη, προσπαθώντας να αποκτήσει περισσότερο όγκο και να τονώσει τους μύες της. «Πάντα φοβόμουν τα βάρη αλλά πλέον τα αγαπώ», είπε για την προσπάθειά της αυτή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook