φωτο από iccokgreek.com

Υλικά Συνταγής

  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 200 γρ. από τα μπισκότα που σας αρέσουν, χοντροκομμένα

Εκτέλεση

Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη που να εφάπτεται στο μείγμα και το αφήνετε στην κατάψυξη 4 ώρες.

Το ξαναχτυπάτε άλλη μια φορά. Το μεταφέρετε στο δοχείο φύλαξης, ρίχνοντας το σε 3 δόσεις, ώστε να πασπαλίζετε ενδιάμεσα με το χοντροκομμένο μπισκότο. Ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 4 ώρες.

icookgreek.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook