Η διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚ Χανίων ανακάλεσε την προηγούμενη ανακοίνωση περί κλεισίματος των ανοικτών χώρων του σταδίου, σημειώνοντας ότι «μετά από παρέμβαση της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων και συνεννόησης με τα σωματεία, σημειώνεται ότι το έργο θα εκτελείται τμηματικά, οπότε θα κλείνει μόνο εκείνο το μέρος του σταδίου στο οποίο θα γίνεται η συντήρηση του πυλώνα».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τμηματικά το έργο των πυλώνων. Παρέμβαση της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων. Μένει ανοικτό το στάδιο

Ανακαλείται η προηγούμενη ανακοίνωση που εκδόθηκε την περασμένη Παρασκευή περί κλεισίματος των ανοικτών χώρων του Εθνικού Σταδίου Χανίων, όπως είχε ζητηθεί από τον εργολάβο για την συντήρηση των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού, αλλά και την ΓΓΑ, για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να εκτελεστεί συνολικά το έργο.

Μετά από παρέμβαση της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων και συνεννόησης με τα σωματεία, σημειώνεται ότι το έργο θα εκτελείται τμηματικά, οπότε θα κλείνει μόνο εκείνο το μέρος του σταδίου στο οποίο θα γίνεται η συντήρηση του πυλώνα.

Ήδη έχουν ενημερωθεί σχετικά τα σωματεία για τις δυνατότητες προπόνησης στο στάδιο, ενώ θα υπάρχουν διαρκώς ανακοινώσεις για το τμήμα που θα κλείνει με την έναρξη των εργασιών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook