Η Σίσσυ Τζινιόλη μίλησε στην εκπομπή Tlive του Alpha για την απόφασή της αυτή και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω αποφασίσει να απαγορεύσω στον Θέμη Αδαμαντίδη να τραγουδάει τα τραγούδια που του έχω γράψει. Ενώ είμαι επαγγελματίας μουσικοσυνθέτρια και αγαπάω αυτό που κάνω, γνώρισα τον Θέμη το 2000. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ωραίος συνεργάτης, μαθευτήκανε πάρα πολλά, όπως μου έλεγαν. Χάρηκα πάρα πολύ που συνεργαζόμουν μαζί του».

Η μουσικοσυνθέτης έχει γράψει για τον Θέμη Αδαμαντίδη τα τραγούδια «Και να `μουνα», «Κοίτα πώς τα φέρνει», «Είμαστε κι οι δυο αλήτες» και «Ματωμένα χείλη».

Για την υπόθεση των καταγγελιών πρόσθεσε: «Αυτό που με έφερε, όμως, σήμερα εδώ είναι ότι μόλις είδα αυτές τις δύο γυναίκες να κάνουν αυτή την καταγγελία, κάτι που δεν ήθελα να το πιστέψω. Στενοχωρήθηκα, γιατί σαν άνθρωπος είναι καλός ό,τι κι αν ακούγεται. Αυτό που με έφερε εδώ σήμερα είναι το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως. (Η πλευρά της καταγγέλλουσας υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής είναι στο βίντεο που απεικονίζεται να σπρώχνει με κλωτσιά τη Βαρβάρα Κίρκη, ενώ η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη το αμφισβητεί). Αυτός είναι στο βίντεο, είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ξέρω τις κινήσεις του. Το βίντεο το πήρε η αστυνομία, ένα βίντεο που τραβήχτηκε έξω από προποτζίδικο, μην γελιόμαστε».

«Πάγωσα, σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο. Μου έφερε πίσω αναμνήσεις. Έχω περάσει κι εγώ με τον πρώην σύζυγό μου τη βία μέσα στο σπίτι. Ήμουν πολύ τυχερή, βρήκα τα κομμάτια μου, τη δύναμή μου και είμαι εδώ σήμερα, όχι για να κάνω κακό στον Θέμη Αδαμαντίδη και τον πρώην σύζυγό μου, αλλά για να δώσω το μήνυμα ότι εμείς γυναίκες όταν αγαπάμε, κάνουμε ένα λάθος: πολλές ξεχνάμε τον εαυτό τους» πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή μουσικοσυνθέτρια.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook