Το πρωί της Τρίτης από την αντιπεριφέρεια Χανίων εστάλη στα ΜΜΕ δελτίο Τύπου αναφορικά με την συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων στο πλαίσιο του «2ου Φεστιβάλ Κρήτης» που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης.

Η συναυλία στα Χανιά πρόκειται να δοθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου, ενώ θα προηγηθούν δύο συναυλίες στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουλίου.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν με κράτηση θέσεων μέσω «δελτίων εισόδου» από τον ιστότοπο ticketservices.gr.

Όμως λίγες ώρες μετά όλοι όσοι έμπαιναν στον ιστότοπο για να εκδώσουν δελτία εισόδου, έκπληκτοι έβλεπαν την ανακοίνωση «SOLD OUT Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί»!!!

Και μάλιστα και για τις τρεις συναυλίες.

Εύλογη λοιπόν η απογοήτευση των φιλόμουσων Κρητικών που ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναυλία με την διεθνών καταξιωμένη Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, αλλά και εύλογα τα ερωτηματικά.

Πόσες ήταν οι προσφερόμενες θέσεις και ποιοι ήταν οι «τυχεροί» που είχαν την «άμεση και έγκαιρη» ενημέρωση και πρόλαβαν να κάνουν κράτηση πριν πάρουν μεγάλη δημοσιότητα οι εκδηλώσεις;

Για την ιστορία να επισημανθεί πως η Περιφέρεια Κρήτης με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, θα καταβάλλει ως αμοιβή στην ΚΟΑ, 110.000 ευρώ (70.000 για τις συναυλίες στην Κνωσό και 40.000 ευρώ για την συναυλία στα Χανιά).

Η απόφαση για την συναυλία στα Χανιά

Η απόφαση για την συναυλία στο Ηράκλειο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook