(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου μιας 67χρονης γυναίκας από τα χέρια του ίδιου της του γιου με την Αστυνομία να βρίσκει τον δολοφόνο να είναι μέσα στα αίματα και την μητέρα του να κείτεται δίπλα σε αυτόν και τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν αμέσως!

Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν λίγο μετά τις 12.00 σηκώθηκε στο πόδι μια γειτονιά σε περιοχή που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν μέσα στη νύχτα την άτυχη ηλικιωμένη να φωνάζει ενώ δεχόταν επίθεση από τον γιο της με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία.

Πράγματι η Αστυνομία έφτασε αμέσως στο σπίτι δίχως ωστόσο να προλάβει, δυστυχώς, να σώσει την άτυχη 67χρονη γυναίκα από τα χέρια του γιου της. Μόλις οι Αστυνομικοί μπήκαν μέσα στο σπίτι αντίκρισαν τον 42χρονο να βρίσκεται δίπλα στην μητέρα του που ήταν γεμάτη με αίματα έχοντας ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού. Χρησιμοποιώντας ξύλινα αντικειμένα την χτύπησε μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή ενώ συνελήφθη αμέσως από τους άνδρες της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες πρόκειται για άτομο που είχε ψυχολογικά προβλήματα έχοντας ανάλογο ιστορικό ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν έμεναν στο ίδιο σπίτι αλλά σε χωριστές οικίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook