Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 (EUROKINISSI / ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΙ )

Ειδικότερα, το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 23:30 μια μητέρα με τα δύο της παιδιά πήραν το τρένο από τον Πειραιά και αποβιβάστηκαν στο Μοναστηράκι. Μόλις βγήκαν, η μεγάλη κόρη της κυρίας Πόπης, έπεσε στο κενό και βρέθηκε κάτω από το τρένο, με τη μητέρα να βρίσκεται σε πανικό και το άλλο παιδί να είναι σε κατάσταση σοκ.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα των δύο κοριτσιών, η μεγάλη της κόρη βρέθηκε από το πουθενά στο κενό λόγω ενός κατασκευαστικού λάθους στην αποβάθρα στον Σταθμό Μοναστηράκι του ΗΣΑΠ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

«Το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 23:30 επιστρέφαμε από τον Πειραιά από ταξίδι εγώ και τα 2 μου παιδιά 5 και 6μιση χρόνων με προορισμό το Μοναστηράκι. Όταν φτάσαμε στην στάση Μοναστηράκι και ενώ κατεβαίναμε και οι τρεις μαζί από το τρένο, η μεγάλη μου η κόρη γλίστρησε κι έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας. Την έχασα από τα μάτια μου. Το παιδί το μικρό τρόμαξε πολύ από το σοκ γιατί είδε την αδερφή της κι άκουσε κι εμένα που φώναζα. Το παιδί μου, δεν το έβλεπα καν. Τελικά ήρθε ένας νεαρός και με βοήθησε πολύ, έβγαλε το παιδί μου, σώο ευτυχώς, και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια» είπε η μητέρα.

«Δεν είναι ένα κατασκευαστικό λάθος, είναι μια παγίδα θανάτου. Μου είπαν ότι στο κενό έχει πέσει κι άλλος και συμβαίνουν συχνά κι άλλα περιστατικά. Μου λέγανε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήθηκε από ρεύμα. Εμένα μου μύριζε σαν καμένο και ήμουν πεπεισμένη ότι είχε χτυπηθεί από ρεύμα. Ηταν εγκαύματα τριβής, αλλά ήταν και ηλεκτροπληξία. Κάτι έπιασε το παιδί και υπέστη και ηλεκτροπληξία» κατέληξε η κυρία Πόπη μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook