Καλή και ήσυχη γυναίκα χαρακτηρίζουν οι γείτονές της την 79χρονη που κατακρεούργησε ο γιος της στο διαμέρισμά τους στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας είχαν μάθει ότι ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα «τον ακούγαμε να φωνάζει και να τσιρίζει μέσα στο διαμέρισμα».

Η 79χρονη Πολυξένη ήταν χήρα και εκτός από τον 50χρονο γιο της, που τη δολοφόνησε, είχε άλλον έναν γιο ηλικίας 53 χρόνων.

Μιλώντας στη Voria.gr ένας άλλος γείτονας ανέφερε ότι έβλεπε κάθε μέρα την άτυχη γυναίκα να βγαίνει και να πίνει τον καφέ της στο μπαλκόνι, ενώ για τον γιο της είπε πως είχε ψυχολογικά προβλήματα και ότι δεν έβγαινε καθόλου από το σπίτι, παρά μόνο στο μπαλκόνι.

Πρόσθεσε ότι ο άλλος γιος της οικογένειας τούς έφερνε τα ψώνια και τους φρόντιζε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης, αφού διέπραξε το στυγερό έγκλημα, έφυγε από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Χθες (6/7) κατά τις 4 το απόγευμα ο 53χρονος πήγε στο διαμέρισμα καθώς ανησυχούσε επειδή η μητέρα του δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και όταν μπήκε στο σπίτι την αντίκρισε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Η μάρτυρας αναφέρει πως όταν κατέβηκε να δει τι συμβαίνει της ήρθε η μυρωδιά από το αίμα και αντιλήφθηκε πως κάτι τραγικό έχει συμβεί.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook