Mε μηνύματα μίσους βομβαρδίζεται στο διαδίκτυο το ερωτευμένο ζευγάρι, ο Βρετανός Τόνι Γκάρνερ και η Ουκρανή πρόσφυγας Σοφία Καρκάντιμ, για τα μάτια της οποίας ο 29χρονος ξεμυαλίστηκε αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Αντί να χαίρονται τον έρωτά τους, Γκάρνερ και Καρκάντιμ περνούν δύσκολες ώρες. Ο 29χρονος Βρετανός υποστηρίζει ότι έχει γίνει νοσοκόμος της αγαπημένης του Καρκάντιμ, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση στα μάτια και έχει χάσει μερικώς την όρασή της.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun», αυτός και η αγαπημένη του υφίστανται επίσης έναν «χείμαρρο κακοποίησης και μίσους» στο διαδίκτυο για την απόφασή τους να μείνουν μαζί ενώ κάποιοι απείλησαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για την απέλαση της Ουκρανής.

«Η κοινή γνώμη δεν έχει ιδέα… Η Σοφία υφίσταται κακομεταχείριση, άνθρωποι την αποκαλούν αντροχωρίστρα και κάνουν λόγο για αίτηση απέλασής της», ανέφερε.

Ο Γκάρνετ αποκάλυψε επίσης ότι εγκατέλειψε τη δουλειά του για να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Ουκρανής κι ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί απλά βαρέθηκε τη γυναίκα του.

« Έφυγα από το σπίτι γιατί είχα βαρεθεί τη Λόρνα», δήλωσε στην εφημερίδα «Metro» ο 29χρονος Βρετανός, ιδιοκτήτης εταιρείας.

Η νεαρή Ουκρανή υπέστη λοίμωξη στους οφθαλμούς στη Γερμανία ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς το Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα αναρρώνει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τόνι Γκάρνετ και η σύζυγός του αποφάσισαν να φιλοξενήσουν την Σοφία, πρόσφυγα από το Λβιβ στις αρχές Μαίου.

Η οικογένεια έμενε στο Μπράντφορντ μαζί με τα δύο παιδιά του ζευγαριού.

Οι Γκάρνετ ήταν παντρεμένοι δέκα χρόνια, ωστόσο, ο Τόνι μόλις είδε την Σοφία την ερωτεύτηκε σφόδρα.

Αλλά και η Σοφία ανταποκρίθηκε στα αισθήματα του Τόνι. Δέκα ημέρες μετά την φιλοξενία της νεαρής Ουκρανής, ο Τόνι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σύζυγό του και μαζί με την Σοφία, μετακόμισαν στο πατρικό του.

Από την πλευρά του, ο άπιστος σύζυγος δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει ερωτευτεί τη νεαρή Ουκρανή κι ότι θέλει να περάσει μαζί της το υπόλοιπο της ζωής του.

Την ίδια ώρα, η Σοφία Καρκάντιμ επιμένει ότι η πρώην σύζυγος του Τόνι ευθύνεται για τον χωρισμό του ζευγαριού.

«Αυτό δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Μου άρεσε η οικογένεια. Πέρασα πολύ χρόνο με τη Λόρνα και προσπάθησα να τη βοηθήσω. Ήταν όμως διπρόσωπη…

«Οι συνεχείς υποψίες της, η ένταση, απλώς έσπρωξε εμένα και τον Τόνι πιο κοντά.

«Έλεγε συνεχώς ότι κάτι έτρεχε μεταξύ μας ενώ αυτό δεν συνέβαινε. Άρα αυτό φταίει», δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun» χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες που της προσάπτει ανοησίες.

Σε παλαιότερες δηλώσεις της στην εφημερίδα «The Sun», η απατημένη σύζυγος υποστήριξε ότι αισθάνθηκε διαλυμένη όταν ο σύζυγός της αποφάσισε να την αφήσει στα… κρύα του λουτρού.

Η ίδια πιστεύει ότι, εξαρχής «η νεαρή Ουκρανή είχε βάλει στο… μάτι τον Άντονι, αποφάσισε ότι τον ήθελε και τον πήρε».

«Δεν την ένοιαξε ότι κατέστρεφε μία οικογένεια», πρόσθεσε.

Η Λόρνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι είχε επιφυλάξεις σχετικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας Ουκρανών προσφύγων αλλά θεώρησε ότι ήταν το σωστό βλέποντας στην τηλεόραση την «εφιαλτική » κατάσταση που επικρατεί στην πολύπαθη χώρα.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας, σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης Τζόνσον, αφορά την προσφορά στέγης σε πρόσφυγες από την εμπόλεμη Ουκρανία.

Από την πλευρά του, ο Τόνι υποστηρίζει ότι «Δεν ήταν προγραμματισμένο να ερωτευτούμε με τη Σοφία και δεν είχαμε σκοπό να βλάψουμε κανέναν» ενώ η αγαπημένη του υποστηρίζει ότι «Δεν είναι αντροχωρίστρα».

«Ο έρωτάς μας είναι αληθινός», όπως είχε δηλώσει η νεαρή Ουκρανή στην εφημερίδα «The Sun». Νιώθοντας προσβεβλημένη για τα όσα της προσάπτει η σύζυγός του αγαπημένου της, η 22χρονη Σοφία θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους θεωρώντας τις κατηγορίες ως «ανοησίες».

Η ίδια είχε πει ότι η πρώην σύζυγος του αγαπημένου της είναι «διπρόσωπη» κι ότι οι συνεχείς υποψίες της ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους, άθελά της, τους έφερε πιο κοντά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook