Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά Πεδιάδος, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνει την 25η γιορτή Καπρικού, μία γιορτή θεσμός, όπου οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν τη θεσπέσια γεύση του Καπρικού του Γαλατά.

Όπως αναφέρει ο πολιτιστικός σύλλογος «η φετινή γιορτή είναι ιδιαίτερη, γιατί θα πραγματοποιηθεί μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, αλλά είναι και η πρώτη γιορτή για το πολύπαθο χωριό μετά το καταστροφικό σεισμό του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Η φετινή διοργάνωση λοιπόν έχει το βάρος της ηθικής ανάτασης της περιοχής, της γέννησης της ελπίδας από τα συντρίμμια του τόπου και της υπόσχεσης ότι είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε όλα τα επίπεδα για τα χαμόγελα των χωριανών μας!! Η Γιορτή Καρπικού θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου με το συγκρότημα του Δημήτρη Σπυριδάκη και στις 9 Ιουλίου με το συγκρότημα του Βασίλη Σταυρακάκη. Ο χώρος διεξαγωγής είναι το παλιό Δημοτικό σχολείο! Και μην ξεχνάτε, ο τόπος μας μόνο όταν τον αφήσουμε μας αφήνει. όλα είναι στο χέρι μας.. Όλοι μαζί λοιπόν ξαναδίνουμε ζωή στον Γαλατά!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook