Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας* Εξαρτημένων Χανίων σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου και το Σημείο Κοινωνικών Δράσεων Κισσάμου-KISS, θα πραγματοποιήσουν ένα εργαστήρι κατασκευής «Παιχνιδιών του Κόσμου» από τις 18-22 Ιουλίου 2022 στην Κίσσαμο (ΒΙΛΑ ΞΑΓΟΡΑΡΗ).

Το εργαστήριο κατασκευής των «Παιχνιδιών του Κόσμου» απευθύνεται σε έφηβους και νέους/ες ηλικίας από 13- 26 ετών οι οποίοι ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν παιχνίδια στρατηγικής, μνήμης, κινητικά, τύχης και δεξιοτήτων επαναχρησιμοποιώντας παλιά ξύλινα αντικείμενα και ανακυκλώσιμα υλικά.

Τι χρειάζεται να κάνεις;

1η Μέρα 18 Ιουλίου 11:00-14:00

Να παίξεις και να γνωρίσεις τα παιχνίδια και να φέρεις ένα παλιό ξύλινο αντικείμενο (παλιό τραπεζάκι, κοντάρι σκούπας, παλιό κομοδίνο, καρέκλα κα.). Στο τέλος θα δημιουργηθούν ομάδες και με την ομάδα σου θα επιλέξετε ποιο παιχνίδι θέλετε να φτιάξετε.

19-22 Ιουλίου καθημερινά 11 -14.00

Σχεδιάζουμε τα παιχνίδια, τους κανόνες και δουλεύουμε με υλικά τις κατασκευές.

Τα υλικά και τα εργαλεία θα διατίθενται στο χώρο της βίλας Ξαγοράρη
Η δράση θα υποστηρίζεται και από εθελοντές τεχνίτες/ξυλουργούς που θα βοηθήσουν στις πιο εξειδικευμένες κατασκευές όπου χρειαστεί
Τα παιχνίδια θα παραμείνουν στο χώρο του φορέα της δράσης για να παίζονται από άτομα ή ομάδες όποτε το επιθυμούν ή στο πλαίσιο εκδηλώσεων.

Πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 15 Ιουλίου!!!!!
Κέντρο Κοινότητας τηλ. 2822031989 &
INBOX :facebook.com/KissamosSocialSpot
instagram.com/kissamos_social_spot/

*Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας είναι ένα πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υποστηρίζει ανθρώπους με προβλήματα εξάρτησης (από αλκοόλ, παράνομες ουσίες, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο κα) και τους/τις συγγενείς τους. Χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. και οι υπηρεσίες που παρέχει είναι δωρεάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook