Στη Συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο Πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκας και ο Γιώργος Αντωνακάκης, Διευθυντής της Σχολής του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ και συνεργάτης του κ. Σωτηρακόπουλου.

Ο κ. Σωτηρακόπουλος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά έχει συμμετάσχει σε 32 τελικούς στα 67 χρόνια που διεξάγεται ο θεσμός του Champions League, με περισσότερες από 700 μεταδόσεις αγώνων: «Ευχαριστώ τον Δήμο Χανίων και τον Γαλανόλευκο Φάρο για την πρόσκληση να παρουσιάσω το νέο μου βιβλίο, μέσα από το οποίο παρουσιάζονται οι αλλαγές του θεσμού στα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο κύπελλο το 1955 οι Άγγλοι απαγόρευσαν στην πρωταθλήτριά τους ομάδα να πάρει μέρος για να μην τους χαλάσει το εσωτερικό πρόγραμμα των διοργανώσεων, ενώ σήμερα δεν υπάρχει ομάδα που θα προτιμούσε να μετέχει στο πρωτάθλημα της χώρας της και να μην μετέχει στο Champions League”.

«Να μην χάσουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν το νέο βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου» προέτρεψε τους αναγνώστες ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλλιος Μιχαηλάκης, που όπως τόνισε είναι “ένα μεγάλο αστέρι, που αγαπήσαμε και μεγαλώσαμε μαζί του».

«Με τον Χρήστο έχουμε ζήσει ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ήταν μεγάλη τιμή που σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το μουσείο Εθνικής Ελλάδος”, υπογράμμισε ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκας.

«Στο πνεύμα της αρμονικής συνεργασίας που έχουμε με τον Χρήστο όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθούμε να μάθουμε τα νέα παιδιά πως πρέπει να κάνουν το αθλητικό ρεπορτάζ» τόνισε, τέλος, ο κ. Αντωνακάκης

Η παρουσίαση του έκτου κατά σειρά βιβλίο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου θα πραγματοποιηθεί, στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» αύριο, Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 19.30.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook