Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, το μοντέλο και παρουσιάστρια φαίνεται να πέφτει στην αγκαλιά του αγαπημένου της ενώ βρίσκονται σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα. Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, ανταλλάσσοντας συνεχώς αγκαλιές και φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα.

Η εφημερίδα “ON time” φέρνει στο φως νέες πληροφορίες για τον άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αναφέροντας πως στην ουσία δεν είναι νέος αλλά πρώην ο οποίος έγινε… νυν.

Πρόκειται για τον γοητευτικό αρχιτέκτονα από τον Βόλο Γιάννη Καραβασάνη ο οποίος δεν είχε απλά σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο παρελθόν αλλά είχαν παντρευτεί στην Αμερική. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2010 μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Αρχικά διατηρούσαν σχέση εξ αποστάσεως καθώς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμενε και εργαζόταν στις ΗΠΑ κάνοντας σημαντικά βήματα στις διεθνείς πασαρέλες ενώ ο Γιάννης ήταν κάτοικος Βόλου. Ο τελευταίος έκανε συχνά ταξίδια προκειμένου να τη βλέπει και να περνά χρόνο μαζί της.

Έπειτα από κάποιο διάστημα, εκείνος πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Το μοντέλο και ο αρχιτέκτονας ζούσαν μαζί και τελικά παντρεύτηκαν το 2015 στο Λος Άντζελες, έπειτα από επιθυμία του μοντέλου. Ο γάμος βοήθησε τότε την Ηλιάνα σε κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Κουμπάροι σύμφωνα με παλιά δημοσιεύματα ήταν η τότε συγκάτοικός της και γνωστή τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή και ο κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος. Το ζευγάρι πραγματοποίησε επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Madwalk του 2018 ενώ λίγο αργότερα ήρθε ο οριστικός χωρισμός τους.

Οι δυο τους είναι ξανά μαζί. Το ζευγάρι σύμφωνα με την “ON time” απέκτησε ξανά επαφές πριν από δύο μήνες με τον γοητευτικό αρχιτέκτονα να κάνει την πρώτη κίνηση που βρήκε αμέσως εύφορο έδαφος.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού από τα Κουφονήσια που δημοσίευσε το Hello

enikos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook