Με τιμές εν ενεργεία αυτοδιοικητικού και με την παρουσία πολλών Κισαμιτών και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης από ολόκληρη την Κρήτη, έγινε την Τρίτη 5 Ιουλίου η κηδεία του αείμνηστου πρώην δημάρχου Κισάμου Αντώνη Σχετάκη.

Σε ευχαριστήριο μήνυμά της η οικογένειά του αναφέρει τα εξής:

«Με βαθιά συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία της Κισσάμου αλλά και όλους όσοι παρέστησαν στον αποχαιρετισμό του αγαπημένου μας Αντωνίου Ελ. Σχετάκη, απέστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα, κατέθεσαν στέφανα, έκαναν δωρεές και συμπαραστάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο στο πένθος μας για τον χαμό του, επισφραγίζοντας κατά αυτό τον τρόπο το σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη που έτρεφαν προς το πρόσωπό του.

Όλα τα καλά λόγια που ακούστηκαν ήταν μια παρηγοριά αλλά και μια αναγνώριση της εργατικότητας, της μαχητικότητας, της διαρκούς και ανιδιοτελούς προσφοράς του στην πόλη της Κισσάμου μέσω της ενασχόλησής του με τα κοινά, κυρίως από την θέση του επί σειρά ετών δημάρχου , για το καλό του δήμου και της πόλης που τόσο αγάπησε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο καθώς και στους ιερείς που παρέστησαν και έψαλλαν κατά την εξόδιο ακολουθία.

Θερμές ευχαριστίες τόσο στο δήμαρχο Κισσάμου κ. Μυλωνάκη Γιώργο για τον επικήδειο που εκφώνησε, όσο και στο σύνολο της δημοτικής αρχής του Δήμου Κισσάμου για την πολύ τιμητική δημοσία δαπάνη και το ψήφισμα που εξέδωσαν με τα οποία τίμησαν την μνήμη του.

Πολλές ευχαριστίες στο δήμαρχο Χανίων κ. Σημαντηράκη Παναγιώτη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης  κ. Αρναουτάκη Σταύρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Καλογερή Νίκο και στους εκπροσώπους της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης (ΕΝΔΗΚ) για τα συγκινητικά τους λόγια εκτίμησης και αναγνώρισης της ακαμάτου προσφοράς του στους συμπολίτες του που τόσο τιμούσε και σεβόταν.

Ευχαριστούμε θερμά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που αντιμετώπισαν με τον προσήκοντα σεβασμό το γεγονός και τίμησαν με αφιερώματα τη μνήμη του.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την ιατρό-πνευμονολόγο κ. Βουλγαράκη Όλγα, τον ιατρό παθολόγο κ. Αθανασάκη Βαγγέλη, τους φαρμακοποιούς Μανώλη και Γιάννη Φαραγγιτάκη, για την επιστημονική τους επάρκεια και αγόγγυστη φροντίδα που του παρείχαν όλο τον καιρό των προβλημάτων υγείας του, καθώς και την οικογένεια Παναγιώτη και Ελένης Ντάβλη για το νοιάξιμο, την φροντίδα και το ενδιαφέρον τους.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook