Συγκεκριμένα, τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στην αντικατάσταση του παλαιωμένου δικτύου με νέου τύπου εγκεκριμένες, πλαστικές σωλήνες. Η αντικατάσταση αφορούσε σε παρεμβάσεις από την γεώτρηση στην περιοχή του Βρέλη έως και τον Κεντρικό Αγωγό Ανόδου Άδρευσης προς τη δεξαμενή του Δήμου. Πρόκειται για μία αναβάθμιση η οποία λύνει σημαντικά προβλήματα άδρευσης στην περιοχή και βελτιώνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

«Με τη βοήθεια των υδραυλικών του Δήμου Φαιστού και το χειριστή μηχανήματος, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την συμβολή και την προσπάθεια τους, προχωρήσαμε σε ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο για το δήμο μας, το οποίο υλοποιήθηκε χωρίς επιπλέον κόστος και κάτω από αντίξοες συνθήκες» αναφέρει με δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Άρδευσης Δήμου Φαιστού κ. Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης αναφέρει: «Στόχος μας παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας σε όλο το δήμο μας. Μικρά ή μεγαλύτερα έργα που συμβάλουν σε αυτή την κατεύθυνση αποτελούν πάντα προτεραιότητα μας και βρίσκονται στον προγραμματισμό μας. Εμείς συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειες μας και τον γενικότερο σχεδιασμό σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook