Οι «χρυσές δουλειές» που κάνουν τα μαγαζιά της Μυκόνου συζητήθηκαν το πρωί της Τρίτης (12/7) κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Όπως μάλιστα ειπώθηκε μπορεί ο τζίρος τους σε μία μόλις ημέρα μπορεί να φτάσει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» επεσήμανε πως η μία ξαπλώστρα στα μαγαζιά του νησιού των Ανέμων κοστίζει περίπου 5.000 ευρώ. «Τόσο πλήρωσε την καθεμία επιχειρηματίας που έκανε πρόσφατα ανακαίνιση» είπε.

«Η Μύκονος απευθύνεται σε τουρίστες υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων. Για ένα απλό δωμάτιο, που πολύ δύσκολα θα βρεις γιατί γίνεται χαμός, δεν θα πληρώσεις λιγότερο από 500 ευρώ το βράδυ, η ξαπλώστρα κοστίζει 50 ευρώ» τόνισε.

«Το σέρβις είναι ασύλληπτο, οι υπηρεσίες είναι σε άλλο επίπεδο»

«Στα μαγαζιά υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση. Υπάρχει beach bar στην Παράγκα που σου λέει ότι για να κάτσεις στην πρώτη ξαπλώστρα πρέπει να πληρώσεις 300 ευρώ μίνιμουμ κατανάλωση» επεσήμανε.

«Αυτά τα μαγαζιά έχουν στηθεί ανάλογα ώστε να εξυπηρετούν αυτούς τους πελάτες. Το σέρβις είναι ασύλληπτο, οι υπηρεσίες είναι σε άλλο επίπεδο» είπε και εξήγησε πως φέτος οι καλοί επισκέπτες δεν προτίμησαν τη Μύκονο λόγω των κλοπών που καταγράφονται.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook