Χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες του θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση της Τρίτης (5.15 μ.μ Novasports 2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με την οποία θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Super League.

O Χόρχε Λόπεθ ένιωσε ενοχλήσεις στους προαγωγούς στην προπόνηση της Κυριακής και την Δευτέρα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί τράβηγμα και κατά συνέπεια αποκλείστηκε από την 19μελη αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της σημερινής πρωϊνής προπόνησης.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι οι : Βεζυρίδης, Κάρολ, Βερόν, Καμπάνταης, Ζορμπάς, Σόουζα, Γεωργίου, Βάντο, Μπούρμπος, Μπουλούτ, Πίτσος, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Παπουλής, Μάντζιος, Κάλαϊτζιτς, Ταυλαρίδης, Σίσιτς και Γαλανόπουλος.

Πέρα από τον Χόρχε Λόπεθ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ουκάρ, Χαριτωνίδης, Νύκταρης, Μονιάκης, Σαχσανίδης και ο τραυματίας Ζαχαράκης . Ο νεαρός παίκτης του ΟΦΗ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση πριν από τρεις εβδομάδες και έχει αυξήσει την ένταση του ατομικού του προγράμματος οπότε δεν θα αργήσει η ημέρα που θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα. Οι Ουκάρ , Χαριτωνίδης και Χόρχε Λόπεθ που έμειναν στο Ηράκλειο θα προπονηθούν την Τρίτη το πρωί.

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Αναφορικά με τις σκέψεις του Αναστόπουλου για την αρχική ενδεκάδα ο 53χρονος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του αλλά κάποια πράγματα σχετικά με το βασικό σχήμα θεωρούνται πλέον δεδομένα.

Σε διάταξη 4-3-3 ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γαλανόπουλος, αριστερά ο Μπουλούτ και στα στόπερ οι Γεωργίου και Ταυλαρίδης. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής Βερόν και Μποντόρ θα βρίσκονται στα αμυντικά χαφ με τον Κάλαϊτζιτς να παίζει σε ρόλο οργανωτή. Όσο για την επίθεση δεξιά θα βρίσκεται ο Σίσιτς, αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ο Μάντζιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook