Τα κορίτσια του ΝΟΧ κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο στο Highlight και το ασημένιο στο αγώνισμα του Κόμπο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ είναι η εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κατάφερε να ξεχωρίσει στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας του Εθνικού πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στο κολυμβητήριο Αλίμου.

Αυτό μαρτυρά η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα του Highlight, με τα κορίτσια του ΝΟΧ να κατακτούν ακόμη το ασημένιο στο Κόμπο. Πρόκειται για δύο εξαιρετικές επιδόσεις για τις Χανιώτισσες αθλήτριες οι οποίες ανέβηκαν έτσι και πάλι στον βάθρο μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισμα του Τεχνικού Ομαδικού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, την Παρασκευή.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στο Τεχνικό Ντουέτο, ο Ναυτικός Ομιλος είχε μία 12η και μία 18η θέση στις χορογραφίες που παρουσίασε.

Αναλυτικότερα οι επιδόσεις από τα κορίτσια έχουν ως εξής:

• HIGHLIGHT

1η θέση 76,0667β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη, Κανατάκη Ειρήνη, Κοκκινάκη Μαρία, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Μπόκου Αντωνία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία

• ΚΟΜΠΟ

2η θέση 76,1000β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία, Εικοσιπεντάκη Μαρία Αρτεμη, Κανατάκη Ειρήνη, Κοκκινάκη Μαρία, Μακρινάκη Ιωάννα, Μηνά Μαρία, Μπλεμπλιδάκη Ελένη, Μπόκου Αντωνία, Τζατζιμάκη Αγγελική, Τσιφετάκη Μαρία (αναπληρωματικές Κρομμυδάκη Ιφιγένεια, Νίκου Γαρυφαλιάνα)

• ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΤΟΥΕΤΟ

12η θέση 70,1962β.: Κοκκινάκη Μαρία -Τζατζιμάκη Αγγελική
18η θέση 67,3420β.: Εικοσιπεντάκη Αναστασία – Τσιφετάκη Μαρία

Να σημειωθεί πως δίπλα στα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στην προσπάθειά τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βρέθηκε το Σάββατο, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης ο οποίος έδωσε το παρών στο κολυμβητήριο Αλίμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook