Με ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε την Τρίτη το πρωί η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ξάνθη (3μ.μ).

Ο Ζαχαρίας Καβουσάκης υπέστη έγκαυμα στο δεξί του χέρι στην προσπάθεια του να ανάψει το τζάκι του σπιτιού του και κατά συνέπεια αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με την Ξάνθη αφού ακολουθεί θεραπευτική αγωγή .

Η εξέλιξη αυτή αφήνει τον Εργοτέλη με έναν τερματοφύλακα διαθέσιμο ο οποίος είναι ο Πίρσον καθώς ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας ο Αθανασίου αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή είναι τραυματίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι απλά θα είναι τυπικά στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων».

Ο Νίκος Καραγεωργίου πήρε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Ξάνθη συνολικά 21 ποδοσφαιριστές που είναι οι : Αθανασίου, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Τζούνιορ, Μπέτο, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Ευαγγέλου, Λεάλ, Καρέλης.

Πέρα από τον Καβουσάκη εκτός αποστολής έμειναν και οι Κανδηλάκης, Ρομάνο, Χαντί, Μπουχαλάκης, Νταντόμο και Ρέντζας.

Η πιθανή ενδεκάδα

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Νίκος Καραγεωργίου στο ματς με την Ξάνθη η διάταξη θα είναι σε σχήμα 4-3-3 . Ο Πίρσον θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά θα είναι ο Γιαλούσης, αριστερά ο Βίσιο και στο κέντρο της άμυνας οι Χίμπλιγκερ και Σασιασβίλι. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής Τζούνιορ και Ολίσε με τον Μπέτο σε ρόλο οργανωτή, ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα βρίσκεται ο Λεάλ, αριστερά ο Φραγκουλάκης και στην κορυφή ο Κατσικοκέρης καθώς ο Μπούντιμιρ μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά απείχε ένα μήνα από τις προπονήσεις και είναι δύσκολο να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook