Καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον όμιλό της (κολυμβητήριο Περιστερίου) η ομάδα του Γιάννη Ζαγουράκη εξασφάλισε την παρουσία της στα τελικά, που θα διεξαχθούν το διάστημα 21-24 Ιουλίου.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι εξής: Βουλιαγμένη, Ηλιούπολη, Παναθηναϊκός, ΝΟ Χανίων, Γλυφάδα, Ιωνικός, Παλαιό Φάληρο, ΝΟ Πατρών, ΠΑΟΚ και Αρης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ είναι η εξής:

Παρούσα στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος θα είναι μία ακόμη ομάδα πόλο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Αυτοί είναι οι μίνι παίδες.

Οι νεαροί πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη κατάφεραν να σφραγίσουν την πρόκριση στα τελικά, τα οποία θα διεξαχθούν το τετραήμερο από 21 μέχρι 24 Ιουλίου χάρη στα αποτελέσματα που έφεραν το Σαββατοκύριακο όπου και αγωνίστηκαν στο κολυμβητήριο Περιστερίου.

Με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, ο Ναυτικός Ομιλος είναι η δεύτερη ομάδα μαζί με τον Παναθηναϊκό που προκρίθηκαν στα τελικά και ως εκ τούτου οι μίνι παίδες θα κυνηγήσουν την καλύτερη δυνατή επίδοση.

Ο ΝΟ Χανίων συμμετείχε στους αγώνες με τους εξής αθλητές: Βιζυράκης, Βολτυράκης, Βουλγαράκης, Γαλανάκης, Γλυνιαδάκης, Ζουμπουλιάς, Ηλιάκης, Κλωθάκης, Κονταξάκης, Κόρακας, Λάμπος, Μπουζάκης, Σταυρακάρας, Σταφυλαράκης, Τσιτράς Αντ., Τσιτράς Γ., Χαρκιωλάκης και Χατζάκης.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα του Β ομίλου όπου έλαβε μέρος ο ΝΟ Χανίων έχουν ως εξής:

1η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Χίος 16-7
Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου-ΓΣ Περιστερίου 3-13
2η αγωνιστική
ΓΣ Περιστερίου-Παναθηναϊκός 3-15
ΝΟ Χανίων-Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου 14-4
3η αγωνιστική
Χίος-ΓΣ Περιστερίου 6-13
Παναθηναϊκός-ΝΟ Χανίων 13-10
4η αγωνιστική
ΝΟ Χανίων-Χίος 13-6
Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου-Παναθηναϊκός 7-16
5η αγωνιστική  
ΓΣ Περιστερίου-ΝΟ Χανίων 2-13
Χίος-Ακαδημία Υγρού Στίβου Ηρακλείου 13-5

Βαθμολογία
1. Παναθηναϊκός 12
2. ΝΟ Χανίων 9
3. ΓΣ Περιστερίου 6
4. Χίος 3
5. Ακαδημία Ηρακλείου 0

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook