Λαχτάρησε ο Νίκος Στραβελάκης! Οι ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές του δημοσιογράφου στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία λίγο έλειψε να μετατραπούν σε τραγωδία την επόμενη ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Ο πεντάχρονος γιος του την ώρα που έπαιζε αμέριμνος με το χιόνι, παρασύρθηκε από έλκηθρο που ήρθε κατά πάνω του με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει! «Τα πέδιλα του ελκήθρου βρίσκουν τα πόδια του γιου μου και το τιμόνι την κοιλιά του! Το παιδί εκτοξεύεται – ήταν τόση η δύναμη της πρόσκρουσης-και πέφτει στα χιόνια σφαδάζοντας από τον πόνο. Τα χάνω» εξομολογείται σε καθημερινή εφημερίδα.

Και συνεχίζει: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως τα πόδια έχουν τσακιστεί. Συνειδητοποιώ ότι το έλκηθρο οδηγούσε ένα κοριτσάκι, το πού πέντε χρονών. Σκύβω πάνω του να δω τι έχει πάθει. Αναζητώ βοήθεια, έναν γιατρό ή ένα ασθενοφόρο. Ταυτόχρονα αντιλαμβάνομαι ότι το κοριτσάκι αυτό ήταν ολομόναχο, χωρίς καμία επίβλεψη…» Η μητέρα και ο παππούς του κοριτσιού κάθονταν αμέριμνοι και όπως ήταν λογικό, κάθε γονιός αν ήταν στη θέση του κυρίου Στραβελάκη θα εξοργίζονταν μαζί τους! Ευτυχώς ο γιος του δεν τραυματίστηκε σοβαρά «Το έσωσε το γεγονός ότι είναι ελαφρό, τινάχτηκε στον αέρα και έπεσε στο χιόνι» όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο παρουσιαστής δεν έκανε μήνυση στη μητέρα του κοριτσιού!

(gossiptv)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook