Ζητεί και τα… ρέστα από το κελί της φυλακής των Σκοπίων ο Μάκης Ψωμιάδης, αποστέλλοντας εξώδικο στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, Wind, διαμαρτυρόμενος για τη γνωστή διαφήμιση «Αγαπούλα την… κουκούλα».

Ο νυν, υπό έκδοση στην Ελλάδα φυγόδικος, ο οποίος κατηγορείται για πληθώρα κακουργημάτων, τα οποία καλύπτουν σχεδόν όλο τον ποινικό κώδικα, διατείνεται, μέσω του δικηγόρου του, ότι τον ενόχλησε αφάνταστα η γνωστή διαφήμιση, όπου ο πρωταγωνιστής χρησιμοποιεί την γνωστή ατάκα «αγαπούλα», που ο Μάκης Ψωμιάδης, χρησιμοποιούσε κατά κόρον, κατά τη περίοδο της κυριαρχίας του στο κύκλωμα του παράνομου τζόγου των στημένων αγώνων.

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο ο Μάκης Ψωμιάδης επιφυλάσσεται να προσφύγει στα δικαστήρια και να ζητήσει αποζημιώσεις, διότι προφανώς αισθάνεται πως η διαφήμιση τον θίγει.

Παραμένει άγνωστο εάν τον θίγουν και οι κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί από την ελληνική δικαιοσύνη και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να παγώσουν τα περιουσιακά στοιχεία του ιδίου, του γιου του, επίσης κατηγορούμενου, και της υπόλοιπης οικογένειας του.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, ποδοσφαιρικός παράγων ως ιδιοκτήτης της ομάδας της Καβάλας, ισχυρίζεται στο εξώδικο πως η διαφήμιση παραπέμπει στην ταύτιση του προσώπου του με εγκληματικές πράξεις, βλέπε τα σίδερα της φυλακής, τους φυλακισμένους και τον πρωταγωνιστή –ιδιοκτήτη ομάδας να ζητάει την κουκούλα, προκειμένου να καρφώσει έξι, επτά, οκτώ, δέκα ονοματάκια, όπως του προτείνει ο.. δικηγόρος του.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook