Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια μιλώντας στο newsit.gr για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν αμυχές και μικροεκδορές από την αριστερή πλευρά του προσώπου. Ο δράστης λογικά θα πρέπει να χρησιμοποίησε το αριστερό το χέρι για να υπάρχουν αυτά τα σημάδια. Με το δεξί του χέρι της έκλεισε το στόμα πιθανόν και με κάποιο ύφασμα, δεν αποκλείεται και μαξιλάρι. Στο σώμα της η 17χρονη είχε διάσπαρτες μικροεκχημώσεις και ο θάνατος ήταν ασφυκτικός. Χρειάστηκαν 5 με 7 λεπτά για να χάσει τη ζωή της το κορίτσι».

Αναζητείται ο δράστης

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού συντρόφου του θύματος. Είναι ο κύριος ύποπτος και αναζητείται για να δώσει εξηγήσεις. Συγκλονισμένη η μητέρα της 17χρονης μιλώντας στο newsit.gr είπε πως «αυτό το κάθαρμα, θα το πληρώσει».

Ο νεαρός από το Πακιστάν είχε κλειδιά του διαμερίσματος στο Περιστέρι και έμενε συχνά εκεί. Έμενε και σε ένα σπίτι μαζί με άλλους ομοεθνείς του, οι οποίοι κατέθεσαν από την πρώτη στιγμή ότι το βράδυ πριν αποκαλυφθεί η δολοφονία της 17χρονης, πήγε στο σπίτι, πήρε μερικά πράγματα και τους είπε ότι πρέπει να φύγει. Έκτοτε κανείς δεν ξέρει που είναι.

«Θέλω να τον πιάσουν και να πληρώσει, αλλά εμένα την ψυχή μου, ποιος θα μου την φέρει πίσω, το αγγελούδι μου;» είπε νωρίτερα στο newsit.gr ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού. Ήταν χαρούμενη την τελευταία φορά που την είπε, είπε. Οι γονείς της 17χρονης έχουν χωρίσει και ο πατέρας της ζει στη Βέροια. Τον Σάνι, τον φίλο της που αναζητείται, δεν τον γνώριζε καλά.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook