Ο πατέρας της 17χρονης είναι απαρηγόρητος ενώ σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το τι είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια στη νεαρή κοπέλα και τον αδερφό της.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το ‘χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού στο ΑΝΤ1.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως η 17χρονη αλλά και ο μεγάλος του γιος (από τα 4 παιδιά που έχει η οικογένεια) πριν λίγα χρόνια, στην ηλικία των 11 και 8 ετών αντίστοιχα, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν στο Μακροχώρι που μεγάλωσαν.

Η 17χρονη πάλεψε επτά λεπτά για τη ζωή της – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», λέει ο πατέρας.

Οι τρεις άνδρες, ο ένας 73χρονος που πέθανε μέσα στη φυλακή, ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονης τότε κοπέλας και του 8χρονου αδερφού της για δυο ολόκληρα χρόνια κατά το διάστημα 2016-2017.

Μάλιστα τότε αποφασίστηκε να φύγει η κοπέλα μαζί με την αδερφή της για την Αθήνα για να σταματήσει το μπούλινγκ και τον κοινωνικό στιγματισμό.

Όπως είπε ο πατέρας της στον ΑΝΤ1 το κορίτσι έφυγε για την Αθήνα για «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook