Λίγο παραπάνω από έναν χρόνο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και ο νυν αλλά όπως φαίνεται και εκ νέου (για 4η φορά!) υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης , λειτουργεί ήδη σε προεκλογικούς ρυθμούς.

Και αυτό προκύπτει – πέραν των χρημάτων που «μοιράζει» αφειδώς – και από μια μεταγραφή δημοσιογράφου από τα κεντρικά της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή δελτίου ειδήσεων Αντώνη Αλαφογιώργο την απόσπαση του οποίου στο γραφείο του περιφερειάρχη Κρήτης ενέκρινε στις 21 Ιουλίου το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ.

Φαίνεται πως ο κ. Αρναουτάκης ανησυχεί και δεν μπορεί να αρκεστεί στις δυνάμεις των Κρητικών δημοσιογράφων εν όψει της εκ νέου διεκδίκησης του θώκου της περιφέρειας για μια ακόμη φορά.

Να σημειωθεί πως ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με τις κριτικές που ασκούσε στις διοικήσεις της ΕΡΤ και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πρόσφατα επί κυβέρνησης ΝΔ.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο κ. Αλαφογιώργος το 2018 είχε καλέσει τον τότε πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Δημήτρη Ασπρογέρακα να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ και είχε ακολουθήσει άγρια κόντρα του με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, η οποία πήρε διαστάσεις.

Μάλιστα τον Μάιο του 2019 (λίγο πριν τις εκλογές) με απόφαση του τότε Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ Γιάννη Σμυρλάκη ο έμπειρος δημοσιογράφος τέθηκε εκτός της παρουσίασης δελτίων ειδήσεων.

Όμως ο κ. Αλαφογιώργος επανήλθε δριμύτερος τον Νοέμβριο του 2021, με βολές κατά ριπάς μέσω twitter προς την νυν διοίκηση της ΕΡΤ και το Μέγαρο Μαξίμου με ένοικο πλέον τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πάντως εκτός των….παραπολιτικών, για τους Κρητικούς ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πόσο θα πληρώνει η Περιφέρεια τον νέο σύμβουλο του κ. Αρναουτάκη.

Ίδωμεν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook