Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος ανέβασαν κοινή φωτογραφία στα social media; Από πότε; Πάει καιρός; Και διακοπές; Πότε έκαναν μαζί κοινές διακοπές;

Ρώτα σωστά. Θέλω διευκρινίσεις. Πότε έκαναν μαζί διακοπές ή πότε ανέβασαν κοινή φωτογραφία από τις κοινές διακοπές με λεζάντα love for ever and ever until we die και couplegoals hashtag;Unmute

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος είναι χωρισμένοι ή μαζί και αγαπημένοι; Δεν είναι να είμαι τώρα στα μαύρα σκοτάδια. Περνάω και τον Αύγουστο στην Αθήνα, χρειάζομαι μια καλή είδηση να με τονώσει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος κάνουν χωριστές διακοπές. Φοβερό

Είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Κρήτη; Μαζί με φίλους; Και ο Κωνσταντίνος πού βρίσκεται; Πού βρίσκεται; Κι ένα σημάδι από τη ζωή του δεν μας δίνει; Σκιάθος, Σκόπελος, Κύθηρα. Διακοπές πήγε, αλλά με ποιον ήταν.

Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη φωτογραφία δεν ανέβασε. Άρα; Άρα, λέω; Φως φανάρι. Πόσες αποδείξεις θες; Ζευγάρι και να κάνει χωριστές διακοπές; Πού τα άκουσες τέτοια πράγματα;

Όταν είσαι ζευγαρωμένος, πάτε παντού μαζί. Κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο; Διακοπές, μαζί. Για καφέ, μαζί. Για φαγητό, μαζί. Στα ψώνια, μαζί. Στο σούπερ μάρκετ, μαζί. Στο κομμωτήριο, μαζί. Στον οδοντίατρο, μαζί.

Ξέχνα και φίλους και γνωστούς. Και οι παρέες που είχες από παιδί; Και ο προσωπικός σου χώρος και χρόνος; Τι βλακείες είναι αυτές; Μαζί με το ταίρι σου.

Τα σχόλια των followers και η απάντηση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος κάνουν διακοπές ο καθένας με την παρέα του. «Αδιάσειστα στοιχείο» χωρισμού. Το ανέφεραν και οι followers.

«Παρ’ όλα αυτά συνεχίζετε ξεχωριστές διακοπές μέχρι τώρα. Ούτε καν μια κοινή φωτό. Κάτι συμβαίνει και μακάρι να το λύσετε. Μπορεί να έχετε βαρεθεί να σας ρωτούν απλά είστε τόσο όμορφοι και οι δυο, τόσο ταιριαστοί και θα ήταν κρίμα για κάτι διαφορετικό. Να περνάτε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε».

«Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διάβασε τα σχόλια και απάντησε: «Δεν ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τελοσπάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους».

Ούτε ξέρω αν χώρισαν, ούτε αν είναι μαζί κι ούτε μου πέφτει λόγος. Αυτό όμως που δεν μπορώ είναι οι χιλιοχρονίτικες μπούρδες για κοινές διακοπές και κοινές φωτογραφίες. Όλα μαζί ανάκατα στο κεφάλι μας. Ας μάθουμε μια νέα λέξη.

Αυθυπαρξία, η ιδιότητα του αυθύπαρκτου, το να υπάρχει κάτι από μόνο του, χωρίς η ύπαρξή του να εξαρτάται από κάτι άλλο.

Οι άνθρωποι που έχουν το ταίρι τους μπορούν να συνεχίσουν να πηγαίνουν διακοπές με τους φίλους τους, χωρίς αυτό να υποδηλώνει πρόβλημα στη σχέση. Η ελευθερία εντός της σχέσης, είναι ζητούμενο. Είναι προαπαιτούμενο στον καθημερινό αγώνα αναζήτησης των προσωπικών κουκίδων ευτυχίας.

Αν χώρισε τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος; Ωραία τα παπούτσια σου Πέγκυ μου.

ladylike.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook