Άφαντος παραμένει ο νεαρός Πακιστανός βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι. Την ώρα, λοιπόν, που οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σχέση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το Mega, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει.

Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

Δείτε βίντεο:

Τους δέκα μήνες όπου η άτυχη κοπέλα διατηρούσε δεσμό με τον νεαρό, οι τσακωμοί μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί και έντονοι. Αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος για την απόφαση της 17χρονης να τερματίσει τη σχέση της με τον καταζητούμενο.

Οι Αρχές στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον νεαρό θα αναζητούν το τελευταίο στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο με την ελπίδα να μπορέσουν να φτιάξουν έτσι το δρομολόγιο διαφυγής του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική ερευνά, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας. Αυτές τις πέντε ώρες ο νεαρός κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να εξαφανιστεί και παρά το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει εντοπιστεί.

Θρήνος στο τελευταίο αντίο

Κρατώντας λευκά λουλούδια στα χέρια, η οικογένεια και οι φίλοι της 17χρονης συνόδευσαν χθες το ανήλικο κορίτσι στην τελευταία του κατοικία.

Στη Βέροια, εκεί οπού μεγάλωσε αλλά έφυγε στην Αθηνά για μια καλύτερη ζωή, έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία της Νικολέτας που το απόγευμα της Δευτέρας έχασε μαρτυρικά την ζωή της.

Πάλεψε με τον δολοφόνο της η 17χρονη – Της έκλεισε μύτη και στόμα

Ο ιατροδικαστής κ. Γεώργιος Ντιλέρνια, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία στο σώμα της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σε ύπτια θέση στο κρεβάτι, ντυμένη με ένα γκρι φανελάκι, καρό πιτζάμα και το εσώρουχό της, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως είχε μικρές εκδορές στην αριστερή πλάγια ρινική επιφάνεια, στον ρώθωνα αριστερά, στην άνω περιστοματική χώρα αριστερά.

Αυτό δείχνει ότι ο δράστης πρέπει να έβαλε το χέρι στο πρόσωπο του θύματος και να πίεζε με τα δάχτυλα και τα νύχια το στόμα και τη μύτη της, για να της «πάρει» τη ζωή.

Οι εκχυμώσεις, δε, που βρέθηκαν στο δεξί της χέρι, πιθανότατα από τα δάκτυλά του, αποκαλύπτουν πως η κοπέλα αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της μέχρι την τελευταία στιγμη, για να σώσει τη ζωή της.

Της έστελνε απειλητικά μηνύματα

Μάλιστα, η η 17χρονη Νικολέττα φέρεται πως τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλητικά μηνύματα από τον νεαρό Πακιστανό.

Ο Πακιστανός φαίνεται ότι τη ζήλευε πολύ και άρχισε να γίνεται απειλητικός και επιθετικός, όταν η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της.

H αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα, ωστόσο αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook